Kena tahan wad

Doakan sy agr slmt bersalin, air ketuban dah pecah tpi laluan masi 1cm & xda sakit contractions. Esok pagi trpksa induce ubat nak buka jln, first mom tkut sgt #ingintahu #firstmom #newmom #bantusharing

Kena tahan wad
7 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan sis. Saya pun mcm sis bukaan cuma 1cm lepastu induce ubat jam 7pagi. 1pagi nya saya bersalin dah 😊 insyaallah semuanya baik2 sis

Semoga di permudahkan urusan sis bersalin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😇😇

InsyaAllah semuanya baik2 saja. Moga dipermudahkan urusan awak

semoga dipermudahkan urusan bersalin amin

semoga dipermudahkan urusan sis bersalin

Baju tu cam sama kat hospital likas.

7mo trước

I see,baru i tau 😊

semoga dipermudahkan urusan mommy