First Baby Hai moomy semua beli baju baby brp bulan yaa, 6@7 bulan takpakan, Terima Kasih sudi balas

First Baby

5 Các câu trả lời

takpe .. takde masalah pn heheheh .. beli je .. nnti dah x kalut .. beli brg besar² dlu .. anak 1st kan mcm² nak kene sediakan .. baby coat tmpt mandi tmpt baju dia .. nnti dah boleh fikir utk baju toiletries pampers napkin tuala bedung barut minyak angin korek telinga kapas bulat kapas cuci mulut baby spray. n mcm² lg hehehe survey .. keyh . atas ni keperluan so far pada sy .. ilmu penyusuan kene standby dr skrg .. cara nak marmet ape semua laa .. haa lepas bersalin pastikan byk mkn n minum air masak supaya penghasilan susu bdn byk dan cpat kluar aamiinn

2y trước

Terima Kasih Awak Atas Info Dan List brg baby, Semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki okay,.

Sye end of 2nd trimester skrng dah beli baju baby. Barang2 lain pon dah siap sedia. Baby cot, baby car seat, stroller pon dah siap sedia sbb skrg masih larat … tkot nnt msuk 3rd trimester xlarat nak jalan bnyak. Lagi2 sye jenis xleh nak last minute… stress bila pikir brng2 semua belum sedia. First baby memang rasa enjoy sngt bila shopping utk baby bersama suami. Tengok ape pon comel jer …

2y trước

wahhh..untungnya sis dah bli sesiap dah betul tu masuk 3rd mmg tak larat dah sis..Jalan jauh pun dh rasa letih dah.

boleh sis.. beli awal2 snng nnty dh 8 bln boleh relax2 n topup apa yg xckp.. klu sy dlu 38week 2 dy dh bersalin.. risau bersalin awal ☺️☺️

2y trước

Baiklaa,,Terima Kasih awak, Nanti saya prepare mana yang penting, 😊

okay ja kalau 6@7 dah blh dh bli apa yang patut dlu.

sy 6 bulan.. dh beli dah. brg2 lain pun dh beli