baju baby perlu staybykan..

hi, sy nak tanya mmy.. seawal bape minggu mmy beli baju bby dan basuh baju bby yaa... terime kasih..

10 Các câu trả lời

saya masa 27w .. tu pon mcm menyesal lambat2... tk sngka dh hujung2 ni senang pitam + pening 😅 due bulan puasa tapi semua dh siap dlm beg dh ... tk larat dah nk mengemas🤣ni pon celah kangkang tengah sakit2 sbb baby dh berat ..

8mo trước

sama mcm sy bru start nk bli ..xtau kndungan kli k3 jd xminat nk g shopping..tu lmbat tu…last2 sume bli online…belambak parcel😝 xlarat nk jkn dh..semput🤓

saya beli baju sikit2. start kandungan 4-5bulan camtu dah beli dah. tapi banyak beli online sebab tak larat nak keluar berjalan lama lama. husb pun banyak kerja. basuh baju masa dah masuk 3rd trimester.

8mo trước

hihi boleh je 🫶🏻

sy skg dh msuk 26mggu 6hari tapi x ready apa² lg 😅 ank ke 4 dh ni tp x tahu nk beli bila.. yg pting skli ready 1 beg je la utk msuk wad nt

sy 29w,baru beli cikit2.baju kak dy banyak pink2,pki jela dulu kt uma.dh scan dpt bby boy,xpe lah pki kak Dy pye je😅😅😅

Tumpang tanya, biasa kalau beranak normal dkt hosp gomen kena tahan ward berapa lama? Klau czer berapa lama?

8mo trước

kalau xde masalah ap2...bersalin normal 1 Hari je..hr Ni bersalin esok dh balik..kalau Czer biasa 3 Hari..bersalin hr Ni,lusa baru keluar ..

5 6 bulan dah start beli.. ni masuk 7 bulan dah basuh siap2.. packing 28 weeks

sy next week dh masuk 30w. masih x beli pape. anak ke 3. xtau nak mula dari mana.. 😅

8mo trước

Sy 2nd baby baru cuci sikit baju tu pun recycle baju kkak dia sblm ni 😅 sy baru masuk 28w, so baru beli sikit2 smntra nk tggu suami gaji hjg bln ni hehhe

Sy 34 weeks baru start beli sikit Dan standby barang 😂

Sy baru last week's standby barang 33 weeks 😂

standby*