Hi ..saya pregnant 35w6day..knp erk perut slalu mengeras dan kencing..

#first baby

1 Trả lời

Sebab kandungan dah besar himpit organ sekeliling termasuk pundi kencing. enjoy the moment. lg satu kalau perut mengeras disertai sakit pinggang kerap setiap 15 /10/5 minit, sila jumpa doktor cek bukaan. kalau tak gitu, tu simpton kontraksi palsu. buat deep breathing, rehat, minum air atau jalan2 buat dek. ikut mana selesa. 😊 kena kenal kontraksi betul/ palsu.