Finally yellow ! Alhamdulillah ?

♥
115 Các câu trả lời

Yess. Sama. Due hujung tahun ni. Alhamdulillah. Harap sgt baby sentiasa sihatt walafiat dijauhi segala penyakit. Amin ya rabbal a'lamin 💋

Same here. Kuning jugak. Setelah bermacam2 dugaan hehe. Moga preggy mommies and babies sihat semuanya ❤

Light blue 🤗 cpt jek masa berlalu kn. Smoga allah permudahkan kita smue mumy2 bsalin nty..... ❤️

Sma juga.. Yellow. 28w1d. Harap smua bjln lancar.. Berdebar juga menunggu giliran nie..

pink 😍 jauh lagi perjalanan , moga baby membesar dgn sihat + kuat 💪😉

alhamdulillah moga dipermudah kan yeee sis... sy esok masuk merah sudah 🤗

Sy dah merah.. nervous lain mcm sbb first baby, doakan smoga dpermudahkan ye☺️

5y trước

Aamiinn.. sis jgk smoga dpmudahkan ye😘😘😘

sama...kuning...28week.. berdebar rasa hti mkin m"jadi2....ahaha

Sapa yg kaler hijau kt sini, Kita geng... 🙋🙋🙋🙋

4hri lagi warna oren.. ya ampunn nevesssnyaa... 💓🧡