Pengalaman indah beli brg baby😍

Excited sgt p beli brg baby..first time beli utk anak sndiri setelah hampir 6 tahun tggu..skrg baru 6 bulan.just prepare awal.beli sikit2 dulu.

Pengalaman indah beli brg baby😍
21 Các câu trả lời

Tahniah sis.. smoga baby sihat n slamat sampai lahir nanti. Doakan sy juga, bru lepas gugur 3mggu lepas

3y trước

Terima kasih doakan. Moga yg baik2 berbalik pd sis2 semua juga

Alhamdullilah tahniah mommy , semoga mommy dan baby sihat dan selalu dalam jagaan Allah taala 🥰

3y trước

terima kasih atas doanya..amin yrb alamin...smoga yg baik2 jga buat sis ya🥰

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Moga baby n mummy sentiasa sihat walafiat 😉

3y trước

terima kasih atas doanya..amin2 ya Allah..smoga yg baik2 jga buat sis ya🥰

Alhamdulillah bestnya , saya pun dah 6 bulan blum beli apa2 lgi 😅

3y trước

sy terlebih excited..hehe.kalau ikutkan dari 4 bulan pregnant nk beli dah hehe..🤭

Masha Allah. Alhamdulillah, tahniah sis dan family 😍🤩

3y trước

Alhamdulillah..terima kasih..doakan saya dan baby ya🥰

bagus sis beli sikit3 baby cept besar..💕

3y trước

hehe..tak sabaaarr nk tggu baby klua🥰

Moga dipermudahkan urusan sis 🥰

3y trước

amin2 ya Allah..terima kasih atas doanya..smoga yg baik2 jga ya buat sis🥰

🥰 moga dipermudahkan mommy

3y trước

Aamiin ya rabbal alamin 💐 tq

❤️❤️😍😍

3y trước

🥰🥰😍😍

🥰🥰👍