Pengalaman indah beli brg baby😍

Excited sgt p beli brg baby..first time beli utk anak sndiri setelah hampir 6 tahun tggu..skrg baru 6 bulan.just prepare awal.beli sikit2 dulu.

Pengalaman indah beli brg baby😍
21 Các câu trả lời

Saya pun 6 tahun baru dpt baby.. Skrg ni da masuk 34 minggu.. Semoga kita semua dipermudahkan segala urusan. Yang sakit, semoga diberikan kesembuhan. Yang masih berusaha, semoga ada berita gembira nanti.

2y trước

amin2 yrb alamin..smoga Allah makbulkan doa kita ya..amin❤️

Wah Alhamdulillah.. Tahniah mama. Its ok. Lagi bagus macam ni. Prepare perlahan2. Ready but steady.. Take care mama & baby. Hopefully berjalan baik smpai bersalin nanti.. Fi hifzillah❤️

2y trước

amin yrb alamin..terima kasih atas doanya..smoga yg baik2 berbalik pd sis.amin ya Allah❤️

sy pn dah 6 bulan tapi belum beli apa² lagi. tgh tunggu duit cukup dlu..senang bli semua skaligus sbb sy jenis tak larat nk berjalan sgt. nk bli online tak puas pulak 😅

2y trước

smoga dipermudahkan rezeki sis..ya senang beli terus kat kedai dr on9 kan..br puas hati😊

Alhamdulillah tahniah. Semoga sis, baby dan family dipermudahkan segala urusan dan selamat melahirkan aamiin. Bagus lah beli awal tak kalut 👍🏻🤗

2y trước

amin yrb alamin.terima kasih atas doanya.smoga yg baik2 jga buat sis ya..itu la prepare sikit2 dulu.🤭

Allah sis.. bhgianya gn excited tu sya rasa jgk.. Saya ttc 3thun.. skrg kndungan sya bru nk msuk 2 bulan. doakan sya dprmdhkn sgla urusan..

2y trước

tahniah sis .sy doakan smoga selamat hingga bersalin nanti ya....amin ya Allah🥰

saya pun dah 6 bulan, dan diuji dengan covid.sekarang dekat pusat kurantin..TLG doakan saya dan baby sihat dan kuat ya

2y trước

Smoga awak n bby cpt2 sihat🌹🤲🏻

Sama mcm saya sis. 6 tahun TTC. Alhamdulillah tahun nie dikurniakan zuriat. Moga dipermudahkan yea sis semuanya.

2y trước

Mama, jaga diri ye.. Utk baby juga. Alhamdulillah tahun ni tahun yg barakah buat mama utk dpt zuriat. Smg zuriat yg bakal lahir mjdi penyejuk buat kedua ibu&ayahnya.. Stay safe. Be healthy & be happy❤️

sy dh msuk thn ke 8 menanti..skrg dh 12 weeks...doakan supaya baby kekal sihat sebab sblm2 ni x pnh lepas 1st trimester pn..

2y trước

Alhamdulillah tahniah sis..in sha Allah kalini selamat smpai bersalin..saya pun sblm ni tak pernah smpai tahap mcmni.tapi Allah makbulkan kalini..in sha Allah smga ada rezeki kita kali ni ya..😍

Alhamdulillah, sy pn br msk 6 bulan.. tunggu minggu dpn scan jantina br nk start beli brg baby.. ☺️

2y trước

insyaAllah, terima kasih alia.. semoga dipermudahkn segala urusan bersalin alia dan ibu2 semua.. Amiin 🤲🏼

shopping brg2 baby nie kira mcm 1 therapy utk mak mak , sambil pilih2.. hidu2.. mmg best rasa dia 🥰

2y trước

betul tue.. 😌