Berak keras

Hello everything..sya nk tnye spe2 yg mngkin ade msalah yg sme dgn sye..anak sya kembar usia bru 1 thun..mkan mnum semua sme dorg tu..tp si adik stiap kli berak msti taik die keras..smpai mngis2 nk berak kki kejang..smpaikn kitorg nk kne kangkang kn kki die utk mudahkn die berak..tp si akk x de lak..seng je die berak..mngkin ade tips2 dri klngan2 ibu yg ad pglaman yg sme..(susu dh cuba tukar, susu dh cube cairkn) Terima kasih yg mmbntu..

2 Các câu trả lời

Cbe ibu perg farmasi beli revin enema utk knk2.. tny fasmasi kt situ.. tp xblh bg sllu.. at least 1x sblan.. skrg2, dpt kluar bnyk waktu berak.. xpon bg mkn buah2an.. betik ke.. inshaAllah..

Mungkin ada makanan yg buat dia sembelit tu.