Bersalin di IIUM Kuantan time PKP

Hello everyone! Nak tanya mommies semua yang bersalin di IIUM Hospital Kuantan, macam mana pengalaman bersalin dkat hospital tu and also kalau yg ada bersalin time pkp. Procedure dia macam mana ye? Boleh share?

1 Trả lời

maaf puan saya tiada pnglmn brsalin di sana..sy try up status ni ea..hrp jika ada yg brpenglmn bersalin d sana blh share pnglmn mereka.dgn puan

4y trước

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin. Hahaha. Tp bukan di IIUM. Decide untuk di KMC. IIUM husband atau siapa2 tak blh teman dlm labour room dan ward. Dan tak ada epidural. Tp kawan saya yang bersalin dekat IIUM lepas saya, dia kata staff dan doctor memang baik2 dan tak terfikir sedih lgsg husband takde dekat sebelah