Miscarriage

Hi everyone! Sy baru keguguran hari ahad lepas, sy baru tanya soalan pasal scan sy tak nampak hehe tapi sy miscarriage (2 bulan), sedih sgt. From what to do during trimester to what to do after miscarriage real quick. Ada sesiapa boleh bg tips lepas keguguran? Dan kata kata semangat 😆 #miscarriage

1 Trả lời

Sama mcm saya dulu, penah miscarriage. Mcm saya, doctor suruh bnykkan berehat dan kasi 3 kali period baru start plan utk next baby. Utk pulihkan rahim kita. Banyak kan berdoa dan InshaaAllah rezeki baby akan dtg...