neurogain pb

hello everyone please review neurogain on tablet and it's usage for pregnant mum currently I'm 8months preggy and having obical frolic acid and obimin can I add this neurogain as well

28 Các câu trả lời

actually neurogain PB ni bagus utk otak baby ,die vit. DHA sama mcm omega, bole je klo nak makan. sya pun mkn neurogain ni ☺️

sure u can take it, im taking it since i start pregnant until 30 weeks. actually can take until giving birth..no harm

Mase saya 8 month pun doc sarankn utk mkn, saya beli je, lpas tu tk smpat nk hbiskan 1 botol tu sbb dh bersalin

i makan neurogain since 4 months preggy.. doc recommend. 😘

2y trước

I anak pertama consume masa 5 bulan. Anak i tak hyperactive. Sekarang 4 tahun, dia kat tempat orang ramai dia pegang je tangan mama papa. Dia bising kat rumah je, tapi dia tak hyper nakal yang sampai rosakkan harta benda dalam rumah tu, dia just ada je aktiviti dia nak buat 😂. Cara didikan pon main peranan saya rasa

awl kandungan my doc dh bg . consume proscal,neurogain,new obimin and maltofer. he said its good for baby

im the one mommy yg ambil neurogain. baru 2 minggu lepas consume. boleh consume with others vitamins😉

sy pun ambil neurogain..dulu msa anak pertama doktor yg suggest.skarang nk msuk anak ke 3,sy msih ambil

2y trước

maaf nak tanya.. Jika ambil vitamin t neutogain ni, still kena ambil vit lain untuk ibu ke? saya makan 4 sekawan dari kk

baru consume sebab baru tahu...anak ketiga baru kenal neurogain...consume masa kandungan 7bulan

i consume obimin, calcium & neurogain skrang. 34w. Dr mmg recommend DHA for otak baby😍

3y trước

same with me. take this 3 before but now u dh kena stop neurogain as doc kkm said until 32 weeks only.

saya makan obimin seja awal kandung, sekrang 33week adakah iya okay?