Air gula...apa perasaan ibu?.

Esok pgi2 nk kne g klinik sebb kne minum air gula...then ambil darah..siapadah start minum air gula,apa perasaan ibu2?. Jom share pnglmn #pregnancy #secondbaby #trisemester1 #TAPbestphoto2021

Air gula...apa perasaan ibu?.
47 Các câu trả lời

First time minum aritu , xblh nk minum sekali gus sbb air die panas sngt.... terpakse la slow2 minum.... itu pn terase nk muntah tp letak mnyk angin dkt hidung ngn tekak... Alhamdulillah ok.

mnum sekli teguk je sis..lagi pun tgh lpaq kan..anggp je la tu je yg da utk alas perut..pas tu buat2 bz jgn pkr muntah.. nnti munth kna mnum ag skli..msa pns tu sedap je sis..xteruk lah..

anggap mcm air barli 😅 org kiri kanan tgk sy minum tenang jee , setiap kali rasa mcm nak muntah , cepat tarik nafas lepas pelan2. minum sekali gus semoga dipermudahkan Aaminn.

Sy okay jer sbb dh puasa dari malam kan. Masa nak minum tu mmg tgh lapar sangat. So xboleh nk pikir ape minum macam minum air kosong je 😂 alhamdulillah semua baik baik saja

seksa sangat tahan muntah 2 jam lps minum tu 😂 setiap org ade tolerance masing2. sy beli air gula perisa oren kt farmasi. rasa lagi sedap drpd klinik beri.

saya rasa okay je. meloya jugak, tp boleh tahan ...puasa dulu semalaman baru buka puasa dgn air gula tu.. minum je sikit-sikit, jgn sampai muntah balik..

dah start mase usia kandungan 3bulan haritu..rasa loya sikit..jgn lupa bawak mintak angin,nurse kata minum sekali gus baru xrasa nk muntah😅😅

sy mnum 2hri lepas perisa anggur..sy xnk muntah kumur gn air masak then telan sbb manis kat celah2 mulut so alhamdulillah xmuntah,second mnum

mnum air gula pagi2, ptg and malam muntah teruk. adakah disebabkan air gula @ pregnancy ? sebab hari lain mual je xde muntah pon. huhu

Sya 10/3 baru minum air gula untuk kandungan 7bulan🤭🤭btw Smga bby sihat-sihat sahaja dan sentiasa dlm lindungan Allah