Cucuk kancing gigi

Esok nak kena cucuk kancing gigi.. sapa da kena ?? Kesan dia apa.. tdii tanya misi.. misi kata lenguh ja.. tp kawan cerita dia lenguh sakit 3/4 hari . Hahah seriaw pulak . Tp nk kena cucuk jugak 🤣🤣🤣🤣🤣

17 Các câu trả lời

saya baru cucuk yg 1st Khamis lepas, 22 minggu. nurse dah pesan mmg akan rasa ubat tu masuk. mmg sakit betul ya time cucuk tu. rasa sampai ke tulang 😅. kesan dia rasa lenguh 2 hari camtu. bengkak dlm 4 hari sekitar tempat cucuk tu.

baru kena.. pedih la masa dia tarik jarum tu...pastu dia x boh kapas...hbes kena darah kt baju...dlm 2 hari je rasa cm lebam tangan tu...pastu x de dh...adik2 laki sya semua dok tampar tngn bekas cucuk tu😂😂

Saya tak rasa apa apa lansung. Nurse cakap akan lenguh & tak selesa. Tapi saya lansung tak rasa apa. Mmg Allah permudahkan segala urusan saya sepanjang pregnant ni 🥹

saya haritu cucuk kancing gigi n booster dos 2 (cucuk covid dos4) sekali gus.. rasa lenguh sehari je.. ni minggu dpn cucuk lagi kancing gigi kali ke2 sbb first baby.

Baru cucuk 2 minggu lepas dos 1, kesan dia lengan sakit bengkak jgk 2,3 hari🤣 tp jgn risau kjap je tu.. nanti lagi sbulan cucuk dos 2,

sy baru minggu lpas cucuk .tak rasa apa tak sakit dan takde lenguh2 pun..tp antibodi setiap orang lain2 kan.. bergantung pd bdan msing2

saya baru cucuk last week. kesan dia lenguh lenguh & sakit tak boleh disentuh jela 😂 next month lagi sekali kena cucuk 🥹

Rasa sakit sikit time bergurau dgn husband, bertepuk tampar kat lengan😆 saya tak rasa sakit pun cucuk kancing gigi ni hehe

Sy baru je inject semalam. Lenguh, takleh nak tido dkt bahagian inject tu. Kalau sentuh rasa la bengkak tu

1y trước

Sy 24w. Nurse sy tggu ada rasa gerakan baby dlm perut baru dia inject

kebas sekejap ja. time suntik tu pun sakit mcm biasa ja. da 2x cucuk alhamdulilah okay..