Persediaan barang bayi

Esok kandungan saya akan masuk minggu 18. Nurse di kk kata dah boleh buat persediaan barang2 bayi. Boleh bagi cadangan barang2 utama dan sampingan yg perlu dibeli? Anak first jadi clueless.#firsttimemom

1 Trả lời

Sedia kan 1 bag untuk bawa masuk Labour room mummy. Masuk kan pampers, baju baby, kaen lampin, socks n mittens, pad n spender utk mummy. Bag ney biasa sy letak dlm kereta, we never know when baby nk keluar kn😊😊.