Minum air gula

Esk sy ada appointment minum air gula. Nk ckp mcm mana ye dkt nurse kk? Dtg kk terus gi minum air gula ke? Xtahu knp sy mcm blur sgt ni🥴 #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

kalau kk kat sini, kat meja saringan, bgtau ada minum air gula, masuk ke KKIA, letak buku pink kat tray temujanji. kaunter panggil minta ke tempat minum air gula. Ambil darah dulu. minum air gula. balik atau rehat , 2 jam lepas tu dtg klinik balik untuk amik darah. Petang, klinik call bgtau result jika result tak ok. gitu