Upset

Ermm bila ye rasanye saya boleh dapat tengok double line disini, setiap bulan kecewa?waiting for my first baby as soon as possible ❤️

Upset
5 Các câu trả lời

salam sis, cuba try mama hope.. mana tahu dengan izin Allah.. saya dah cuba alhamdulillah 4week for first baby sebab saya pernah keguguran sebelum ni jadi ambik masa yang lama nak melekat balik

4y trước

puan farah ambil botol ke berapa utk bjaya? sy dh botol ke 4, tp blm rezeki lgi

Sma jh kta ni sis.msi blm ada.dh 11 thun menggu.😑😑😢

4y trước

Kuat yerr..

Sabar ya sis.. pasti ada ..usaha lebih jgn give up n stress..

Be positive thinking dear

Semoga ada rezeki🌷