stock susu

hi epmom, saya nak tanya mcm mana nak maintain susu ya? stock susu dah habis. dkt kerja saya pump dpt 10oz je 2 kali session. dkt rumah saya mmg df. susu dkt pengasuh tak cukup sementara saya nak ambik anak 😭 saya dah susah hati. tolong saya epmom bagi idea dan pendapat. tq in advance #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

For now saya mmg bg formula dekat baby smentara susu masih a bit low supply..mmg tgh malam saya akan usahakn pump masa baby dh tdo…agak susah if kite penat ape semua n if baby banyak terjaga Masa decide nak mix formula mmg rse sedih tapi itu la..saya hantar formula ke taska mcm backup je la..kdang2 6oz baby mnum if susu badan x ckup masa kat taska

Dekat rumah masa df sebelah, sebelah lagi kena pump jugak. Mmg akan penat tapi tu je cara kalau stok tak cukup. Melainkan awak ok nak topup fm masa kat pengasuh. Kalau tak malam pun kena pump jugak