Emosi tak stabil

Emosi tak stabil. Biasanya kena endure sekali sebulan waktu period je. Tapi kali ni merasai dan have to endure it for straight 9 months. How preggy mommies endure it? Bila berlaku sesuatu, everytime rasa nak nangis 😓 padahal dlm kepala mmg dh fikir small matters je ni, tapi lahh air mata berjujurann

2 Các câu trả lời

faktor hormon. tapi bg sy, sy cepat2 buang rasa sedih/marah sbb pd sy, sy percaya bahawa emosi yg kita bawa ni akn turun pd kndungan. dan benda tu berlaku pd ank sulung sy. so for my 2nd pregnancy, sy seboleh2nya utk tak brp emosi (tp kdg2 terlepas juga) dan sentiasa doa yg baik2 supaya ank yg dikandung ni tak bawa emosi yg sama mcm sy alami

Nangis je awak