Emosi tk stabil. Tolong bagi kata kata semangat.

Saya pregnant 5bulan. Skrg kerap nangis. Fikir masalah duit & emosi saya. Bila ckp slowtalk dgn somi dia tlg je buat kerja rumah, tp amik masa. Tapi bila saya ok tu. Kejap je. Then saya nangis2 balik. Saya risau kt baby dlm perut. Saya penat sgt2. Rasa nk tinggalkan semua. #babyno2 #HOUSEWIFE

2 Các câu trả lời

First of all enjoy your pregnancy. Sbb masih rmai yg mnunggu zuriat,mcm sy,3 tahun bru dpt merasa prgnt,mindset sy "enjoy your moments ". Sy dlu bkrja, lekat bln 5 thn ni,few months lps tu sy berhenti,now jdi surirumah,kndungn dh 6months+. Kdg kekangn kewangn tu ad,tp sy selalu bgtau hsbnd,ad rezeki kemudian hri(and yes ada),krja rumah semua sy buat,cuma sekali seminggu je sy suruh hsbnd masak and buang poo kucing,kdg ad je hri2 biasa sy minta tlg dia 😂😂 Yg penting jgn stress.

1y trước

thankyou awak ❤️

Cuba buat aktiviti yg u suka sis. or bole buat Dropship, buat bisnes Dari rumah. skrg surirumah pun boleh buat duit sambil Jaga anak.