suami loya

Elok je masuk 5 bulan haritu hilang semua loya dan alahan. Syukur sangat. Tapi sekarang suami saya pula yang loya dan tak lalu makan?? saya tak tahu nak masakkan apa. Macam macam saya masakkan (saya makin selera dan teringin nak makan macam macam) tapi da dekat 3 minggu ni tetap suami tak lalu makan nasi. Makan sup dengan bihun/mee je. Badan sihat je. Takde demam/sakit. Cumaa kejap kejap dia nak termuntah. sama macam kita loya awal awal dulu. Beli buah baru berselera . Lalu makan buah je. Lagi lagi time pkp ni, suami lemau pasai cuti lama, dengan tak lalu makan ya. Risau saya,kesian menengokkanya ??? ada ibu ibu pengalaman mcm ni ?

2 Các câu trả lời

Suami sy dia kena time awal2 sy pregnant haritu. Sy pulak elok je makan non stop. Kesian jugak tengok kejap2 nak tido loya semua. Makan pun sikit2 je pastu nak rehat. Sy bedal je masak apa pun, dia jamah2 gitu je sbb tak lalu makan sangat.

😂