Nak hilangkan rasa loya

Macam mana nak hilangkan rasa loya ya? Lapar tapi takboleh nak makan. Bila ada makanan je jadi kenyang pastu tak lalu nak makan😭 ada tips tak?

2 Các câu trả lời

sis..penting sis mkn dlm kuantiti sikit tp kerap k..cuba buah atau asam2 tp jgn seguni ya sis..he3..sikit2 je..sbb nak bg ilang loya tu jer..banyak tk bagus pulak..ada org kekacang pon boleh..air suam tu buh hirisan lemon..sis cba try n eror..sbb tekak kita tk sama..sis kena mkn tau..jgn tk mkn..cian baby..semoga sis n baby baik2 ya...sihat selalu...

2y trước

Okay dear saya cuba try. Tu lah, saya kalau lapar skrg makan pisang and buah buah lain je. Kalau nak makan makanan berat tu jadi tak lalu 😂 terima kasih awak bagi tips!

Saya masa pregnant amalkan kacang pistachio dgn air orange buah . Dua tu jaa saya makan kalau saya loya atau lepas muntah . Biskut kering apa semua takboleh langsung makan lepas muntah . Try error sis tekak kita tak sama , mungkin sis sesuai makanan lain .