Ubat suppliment sesuai 10minggu

Eja preg 10minggu..mommy mkn ubat apa selain ubat merah dr klinik ye.. Ada x blh bg pcerahan ubat sesuai utk awal kandungan.. #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #pregnancy #jangandibully #Nanya

3 Các câu trả lời

Zincofer. Mesti ubat dari nurse/doc. Kalau zincofer ni kena bgi bila xsesuai iron tablet. Lepas tu zincofer ni makan xpyh lagi ambil 4 ubat basic tu. Tapi vit c bole je makan terus kalau ada zincofr

kalau HB ok try new obimin . klau HB drop ambik zincofer .. kalau zincofer xserasi try bli ubt swasta MALTOFER

Folic acid. Iron. Vitamin c.