Tinggal 29hari untuk ke labour room... Kenapa emosi makin unstable n more sensitive...

Effect ke pd baby kalau kita ada unstable emosi? Makin dekat nak lahirkan ni, makin banyak masalah2 datang... Even, laki sendiri pun kita cepat terasa hati smpai tetibe menangis... Normal kan.. Hihi#ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstbaby

2 Các câu trả lời

same la , emosi x stabil sejak2 x boleh tidur malam , kalau tidur pon hanya selesa duduk je , haa lg la emosi terganggu , tapi alhamdulillah suami walaupun dia tgh tido tapi sentiasa bgn check selimut ke x tidur selesa ke x ,