Diduga dengan kehilangan permata sulong

EDD : 11/6/2020 Tetapi.. Admitted : 16/3/2020 kerana tiba2x hipertensi Emergency Czer : 17/3/2020 9 pagi Sebab : severe pre eclampsia punca kpd Abruptio Placenta (lekang uri) Hanya bertahan 2 hari 18/3/2020 8 malam. Nur Jannah nama diberi anak syurga mama & abah yg sgt cantik. Usia kandungan 27 minggu. Discharge ward : 25/3/2020 #Merindui #RedhaIkhlasTabahKuat #AlFatihah

Diduga dengan kehilangan permata sulong
138 Các câu trả lời

Jgn bersedih mummy. Berbahagialah punya anak yang setia menunggu kalian di syurga. 💓

5y trước

In Shaa Allah.. dh mkin kuat.. dgntikn gn rsa bgga n bhgia dpt kandungkn n lahirkn anak syurga.. indah knangn tu wlpn seketika..

Kuat kn hati ye sis.. Sy pun bru merasai nya thun lepas.. Stay strong

Salam takziah. Semoga sis dan suami kuat menempuhi kehilangan ini. Amin yra

Salam takziah..moga d kurniakan kekuatan menempuhi ujian Allah🤲

Salam takziah sis semoga tabah. In syaa Allah ada rezeki lagi nanti

Allahuuu.. sabar yaaa. Salam takziah. Menunggu sudah dia disyurga.

Takziah sis.. Be strong.. Semoga ada rezeki lagi slps ni.. Aamiin

Takziah sis. Anak syurga sdg happy kt ats doakn mama abh dia

Salam takziah..sabar ye sis..allah swt lebih sayang kan dia

salam takziah. semoga sis dgn husband kuat . alfatihah