I lost my baby suda .. kehamilan luar rahim , 2 bulan , pecah dlm tiub kanan, semoga ad rezeki sy lg

3 Các câu trả lời

hi,nak tanya,lepas discharge dri hospital,ada kena bagi ubat untuk cuci luka?ada kna sruh dtng balik hospital untuk review tak?sbb sy pun baru buat pembedahan mcm awak,msa discharge yg kna bagi cuma ubat panadol tahan sakit,tak kena bgitau jga untuk dtng balik nak buat review jmpa doktor ke apa…mmng normal ke mcm tu?

sama dengan saya,tiub kanan dah buang tapi positif je.lepas saya buang tiub kanan saya pregnant lagi.insyaALLAH ada rezeki x kemana

jaga kesihatan yaa