Selamat Hari Wanita!

“Dunia ini akan lebih baik kerana hadirnya seorang wanita. Tidak peduli apa pun tapi mereka memberi erti hidup dan cinta dalam kehidupan. Terima kasih para wanita. Anda adalah wanita istimewa sampai akhir waktu” Kami dari Team theAsianparent ingin mengucapkan Selamat Hari Wanita buat semua ibu di seluruh dunia dan juga pengguna aplikasi ini! ??‍♀️?? Kongsikan ucapan Hari Wanita anda untuk ibu-ibu lain di ruangan komen! Jangan lupa guna #tApWanitaBesi ♥️

Selamat Hari Wanita!
45 Các câu trả lời

TERHARU TAPI GITULAH REALITINYA Mesej yg menyentuh hati dari seorang wanita.... ■ Saya bekerja 24 jam sehari.. ■ Sayalah ibu... ■ Sayalah isteri... ■ Sayalah anak perempuan.. ■ Sayalah menantu... ■ Sayalah jam loceng.. ■ Sayalah tukang masak... ■ Sayalah pembantu rumah... ■ Sayalah guru... ■ Sayalah pelayan.. ■ Sayalah nenek... ■ Sayalah jururawat.. ■ Sayalah jurukamera.. ■ Sayalah pengawal keselamatan.. ■ Sayalah kaunselor.. ■ Sayalah selimut... 📝saya x ada percutian 📝saya x ada cuti sakit 📝saya x ada cuti harian 📝saya bekerja siang malam 📝saya sentiasa 'on call' Dedikasi untuk semua wanita. Wanita adalah karakter yg paling unik umpama garam 💋 Adanya dia tidak diingati. Tiadanya dia menyebabkan segalanya menjadi tawar!! SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA 😘😘😘😘😘💃💃💃💃 💛💙💜💚❤💗💓 😘😘😘😘😘 *#8march* Khas kepada semua wanita.🤗

slmt hri wanita sedunia ☺ jga Untk Dri sendri, dan untk ibu2 diluar sna yg kuat semngat💪 dan berjuang Untuk anak yg bakal lahir nnt in sha allah .. smga mnjdi ibu jga istri yg trbaik Untk kluarga terCinta😍💋

Happy woman day to all woman in the world! May Allah always bless you all😘 #tApwanitabesi

Selamat Hari Wanita kepada semua ibu ya. Harap ibu2 semua kuat utk jadi wanita hebat

Selamat hr wanita utk smua.. Jdlah wanita/ibu yg sgt kuat tuk kelurga anda.

Selamat Hari Wanita Sedunia buat semua para ibu 🌹🌹🌹 #tapwanitabesi

Selamat Hari Wanita sedunia buat semua wanita, anda seorang yang hebat

Selamat Hari Wanita Ibu² dan bakal ibu semua 😊🌹#tApWanitaBesi

#tAp wanitabesi Selamat hari wanita utk semua wanita seluruh dunia.

Alhamdullilah.. Sudah Selamat bersalin sempena hr wanita