Stress sbb berat

Dulu sy sblm pregnant 52kg, skrg 35minggu pregnant 68kg. rasa stress sgt sbb berat naik banyak. Badan rasa mengah dan berat. Walaupn dlm kepala fikir ni sementara je sbb mengandung kan. Tapi bila tgk diri kt cermin rasa taknak tgk huhu sbb kembang betul. Baju semua tak muat dah. Haih

5 Các câu trả lời

sy naik smpai 85kg🤣 tp alhamdulillah turun 22kg . still on diet

3y trước

hahaha takpe .. tabah ye nnti lepas ank lahir pantang setahun pemakanan . konfem turun byk . buat diet kalori deficit .