Kembung perut malam hari

Dulu 1st trimester if minum air teh / teh o , perut memang kembung susah tidur malam. Jd saya serik. Now dah masuk 2nd trimester masih kembung lagi tak?

2 Các câu trả lời

kalau boleh elakkan minum teh selalu, teh ni angin boleh menyebabkan kembung perut ,boleh mengendurkan otot bagi ibu prgnant, otot yang terlalu relaks boleh mengakibatkan keguguran. Elemen membuang toksin yang terlalu banyak atau aliran darah x sekata meninggikan risiko kesihatan pada ibu dan baby.

Kena try and error sebab kita semua ni tak sama awak. Saya minum teh tak pernah kembung.