Rasa nak minum teh o..

Boleh ke kalau minum teh o..lama da tringin,kandungan baru 1st trimester lg

4 Các câu trả lời

Minum sekali sekala tk apa. Teh dgn kopi ada kafein jadi tk elok minum kerap kalau HB low. Sekali minum takdenya lah HB turun sampai jd teruk 😅

saya main bantai je minum kalau dah tringin sngt 😅 . tpi lepas tu recover balikla dgn consume mknn yg naikkan hb.

saya dlu mnum teh o time 1st trim berangin perut. skrg 2nd trim try mnum sikit alhamdulillah takda apa. teringin 😅

3y trước

xpela,tgu 2nd trimester nanti la

Kalau takde hb low, boleh minum. 😊