Menunggu kelahiran

due sy hujung bulan ni 31hb8, mommy ada tips tak utk cepatkan bukaan? dan mostly mommy bersalin 1st baby berapa weeks?

23 Các câu trả lời

Bykkan akriviti fizikal spt berjalan.. Buat senaman kegel.. Setengah org makan durian

Byk kan bersama dgn husband , sbb air mani Melicinkan Dan cepat kan bukaan Jalan

5y trước

emm..yg ni xleh da..huhu..suami da blek, da kne tinggal kat kg. tnggu due lps raya bru2 ni.

sama due kita sis..saya pun masih menunggu juga masih takda tanda lagi ni😥

5y trước

kan...kwn nasihatkan sy banyak berjalan sis supaya dpt percepatkan bukaan..sis try jln jln waktu ptg...

Sis banyak kan berjalan-jalan supaya nanti senang masa nk melahirkan

Sy due 30/8. Dah banyakkan berjalan tapi masih xda tanda2..

1st born 38weeks 3days..kna induce sbb dh leaking..

Sy due 30hb ni ..tpi blum ada tanda2

5y trước

sama lah, xde ase pape lg..tu risau lak ase..huhu

Sy 37weeks+6days..induce😄

kedua dua anak saya 40w1d😄

Sy awai dua mgu. Byknnn bjln .

5y trước

Bykn bdoaa. Smga ursn awk dpmdhkn . Sy pun dlm pntg skrg ni bru 12hri . Myb sempt nk mdka dlu hehe.