37 week sekarang

Hi mommy cm mne nak cepatkan kelahiran.. cm lamenye nk tggu due.. 8/3 sampai termimpi mimpi sy bersalin semudah ABC.. harap sy bersalin semudah dlm mimpi tuu.. aminnn baby 1st #firstmom #firstbaby

19 Các câu trả lời

sy anak 1st ank 2nd , start dari tahu preggy , sy slalu pujuk , kuar 37w ke atas , jgn lebih 40w , alhamdulillah kuar masing2 , 38w 😄 ni ank no 3 harap2 makan pujuk rayu jgk laa 🤭skrg dah 37w jgk

doakan saya jgak yer..due 5/3 tapi Dr plan bersalin awal 38w sbb baby kecik..berdebar tapi x sabar nak jumpa baby...doakan sya mudah bersalin yer.. aamiin

36w skrng due 13/3 🙋‍♀... 😂tapi hrp2 brslin slps 37w ataupun sblm due. .klau x kena serah diri jugak sbb gdm🤣!!

1y trước

due kita sama!!!

Saya due 10/3, dua tiga kali juga mimpi mudah bersalin hahaha. Harap macam tu juga lah mudahnya! Nervous menghitung hari #firstmom

relax sis. baby Masih Lena lagi dlm perut ibu. 🤭nanti bila baby dah kuar,konfem rasa rindu mengandung lgi Tau. trust me😁😁

Sama lah kita due date 8/3. Saya pun tak sabar dah nak tunggu baby keluar ni. Semoga urusan kita semua dipermudah

sama.. sy mimpi da 2x .. bersalin dgn mudah.. harap ape yg dimimpikan.. menjadi kenyataan.. sy punye due 24/2

1y trước

hahaha sama la sy mmpi bgun dr katil tiba2 tgk perut dh kebwh, bgun sikit lg baby dh klua kepala dgn tgn.. terkejut kelam kabut tnya nurse nk buat apa😂😂😂

Saya due 9/3 . Dah admit ward sbb contraction dah regular setiap 1 minit . Doakan urusan saya dipermudahkan .

samalah saya pun rasa tak sabar plus excited nak jumpa baby🥰 tiap hari menung kalender..😂 due 9/3

1y trước

sama laaa.. hari2 tick setiap hari.. lagi2 baby pertama