Share tips bukak bukaan

Due saya sepatut nya 23/3.. tapi sampai hari ni tak de turun tanda2 pun.. squad, jalan kaki, naik turun tangga, sye dh buat.. tapi belum jugak turun tanda.. kalau ada tips boleh la share ye 🫶🏻#firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

due saya 22/3 pun tak ada tanda2 laginak keluar , bila ditanya seronok dalam perut lagi kuat kicknya sis hahaha , segala senaman saya dah buat berjalan merata alam dah tak juga ada tanda2 28/3 ni saya serah diri ke hospital , mudah-mudahan urusan sis dan baby dipermudahkan aminn 🥰

2y trước

aminnnn