Tarikh amik cuti bersalin

Due saya 4/2/2025, kalau saya start amik cuti kerja 1hb feb agak2 okay ke?

1 Trả lời

Terpulang pada awak. Mana2 okay. Nak better advice awak consult dengan doktor. Macam saya dulu gynae adviced ambil 2 minggu awal. Tapi saya tak sempat😅 37 weeks dah bersalin. Kiranya saya bekerja sampai hari saya bersalin. Saya pergi hospital malam lepas balik kerja. Esoknya saya bersalin. Hari bersalin tu baru saya apply maternity leave hehe