Due 26 November Ni!!!

Due kita tak lama lagi.. Huhu nervous nya sbb anak first. Berat baby pun dah 2.96kg... Dah start sakit bawah perut, sakit belakang dan tak larat nak berjalan.. Huhuhu ada tak mommies yg sama date ngan kita? Atau ada yg dah bersalin.. #anakfirst

Due 26 November Ni!!!
24 Các câu trả lời

Due 28 Nov ..... dh rasa lenguh belakang,perut mengeras ..... mudah letih

Sy due.. 25.11. Blm ada tnda apa² yg ada.. Cma sakit kt bawah ja kdg².

Due 29 hb ni. Selalu sngat sakit belakang n bahagian bawah ..

Besar lah baby sis 37 minggu 2.96 kg..baby sy baru berat 2.74 kg..

5y trước

wow besarnyee hehehe

Smaa due kita yunk.. Semoga smua nyea dpermudhkan

5y trước

Amin.. Sis pun.. Semoga semuanya dipermudahkan

sama birthday dgn auntie ya, adik baby ❤️

sama sis...kita pun due 26 nov ni...

5y trước

Semoga semua dipermudahkan ye sis ☺️

Semoga dipermudahkan segala urusan Mommy amin.

Samalah kita.. ☺️☺️

All the best sis.. Smoga dpermudahkn..

5y trước

Hehehe thanks sis.. Amin