Due hari ini 2.1.21

Due date saya harini tapi lansung belum keluar tanda...mommies ada experience induce ke? Doakan saya dipermudahkan lahir secara normal ye.

12 Các câu trả lời

Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan bersalin ye. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

semoga dipermudahkn urusan sis lahir secara normal tanpa sebrng komplikasi ... aamiin

semoga dipermudahkan urusan puan utk melahirkan & berada dlm keadaan yg baik2...

sy induce leaking 2hari sbb jln xbuka . smoga dipermudahkan urusan mommy 😊

doktor memamg tak bagi extend untuk beberapa hari lagi ke kalau dah due ?

Semoga Allah Mempermudahkan Segala Urusan Sis Untuk Bersalin~ ☺️

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita melahirkn aamiin

semoga dipermudahkan segala urusan....semoga ibu dan anak sihat

sy anak no3 induce lepas tu ketuban pun dctr pecahkan..

semoga dipermudahkan ya sis bersalin . aminnnn 😊