Due date 4.6.20

Lagi 2 hari tapi masih belum ada tanda tanda ? doakan saye dipermudahkan bersalin ?

Due date 4.6.20
56 Các câu trả lời

Sy due 8/6.... Blum Ada Tanda tapi perut kejap2 mengeras Dan sakit ari2... Sapa y da bersalin update sini balik Tau.... Hehe

Semoga dipermudhkan... Doakn sy juga.. menunggu hari juga...hope sblm due la baby nk keluar tgk ibunya...😘😘😊😊

Saya due 2.6. Serah diri kt hspitl 1.6 sbb gdm.. Mmg xde rasa sakit apa.. So doc suggest operate. Risau dekat baby..

Sama lh sis, sa 39w tp blm ada tanda2 lagi mhu bersalin,perut asik mengeras sja

Semoga ibu2 smua dipermudahkan bersalin ya....doakan sya jg sekali...hanya menghitung hari saja ni

4y trước

Selamat berjuang.. moga Allah permudahkan urusan puan utk bersalin. 🤗🤗

Sama lh sis tgh tunggu ari je nie. semoga kita selamat melahirkan dng selamat amin🤲

Smga d permudahkan sis. Doakn sy sma... Due da lps 3ari msih blum ada tnda²😂😂

Selamat berjuang. Moga dipermudahkan urusan awak. Semoga ibu n baby sihat² je.

Sama tarikh.sy pun 4/6 tp xde tanda lgi..semiga awk dpermudahkan urusan ye..

Ameen 🤲 semoga dipermudahkan bersalin. Semoga ibu & baby sihat & kuat