Terpaksa Czer

Due date 26-01-2020..tapi terpakse operation 17-01-2020 dah kena serah diri.. Sebab doktor takut nak bagi bersalin normal.. Anak pertama sebelum nie dah terpakse bersalin Czer.. Pasal air ketuban dah leaking.. Tapi jalan tak bukak2.. Takut budak lemas.. Ingat yang ke 2 nie.. Dapatlah merasa beranak normal.. Rupenye tak.. Doktor takut kalau mase meneran parut lame koyak.. Rasa sedih jugaklah.. Sebabnya doktor dah bagitau awal2.. Kalau mengandung yang ke 3 pun.. Mereka akan operate jugak.. Dan ikat untuk taknak bagi mengandung lagi.. Tak dapat merasa macam mane beranak normal.. Padahal teringin nak rasa teran anak sendiri tu macam mane..

1 Trả lời

Berapa tahun jarak anak ptama dan ke2? Saya 2009 czer, lepas tu ada kguguran 2012, tahun 2013 sy bersalin anak ke2, doktor benarkn bsalin normal, 2016 pun alhamdulillah bersalin normal jgk. Mudah2an yg ke4 bersalin normal jgk walaupun ada kemungkinan kna induce klau blm ada tanda masa 38w nanti.

4y trước

Dktor kate tkut parut lame koyak.. Jadi die tak sarankan