Menunggu minggu & hari

Due date 17 Ogos Tapi baby da bagi hint sakit2 pinggang n ari2 Kaki pun da mula sembap dan selalu cramp Suami selalu pesan kat baby Kuar lepas raya haji..doakan mami n baby ya.. Pengalaman pertama juga jadi sentiasa pantau kat panty takut ade tanda2...kencing semakin kerap da sekarang..tidur pun terganggu.. #37w2d

1 Trả lời

tahniah puan atas.kelahirannya..mg puan dan bby sntiasa sht hendaknya dan sntiasa dibwh lindunganNya..aamiin..mg anknya mnjd ank yg soleh or solehah..Allahuma aamiin