Nak Tanya

Ada sapa2 tau x sebab apa ? Saye skrng nie selalu sgt mimpi da bersalin .. da pegang baby da tngok muka baby .. comel sgt dlm mimpi tu rasa bersyukur n x sangka da brsalin .. tpi bila trjga tiba2 hanya mimpi . N masih lagi menunggu untuk bersalin n nak mcm dlm mimpi tu x sabar ? .. due date bln 2 tahun dpn InsyaAllah .. ☺ Semoga Semuanya DiPermudahkan .. Amin ..

9 Các câu trả lời

Kata org dlu2 kalo mimpi cam tu.. Benda x baik.. Sblom tido cuba sis amalkan baca alfatihah.. Ayat Kursi.. Ayat 3 khur.. InsyaAllah.. Moga sis & baby selamat & dipermudahkan yer sis.. Jgn dipikirkan sgt.. InsyaAllah xde pape tu.. Mainan tido jer tu bab terlalu excited.. 😊

Sis over excited tu,sya pun mcm tu jugak masa baru2 preg..jgn risau,tu rezeki tu..bila mimpi yg baik2,terus berdoa minta Allah makbulkan..kalau mimpi pelik2 doa juga minta Allah beri perlindungan.😀

Selalu ingat sangat baby ke sebelum fikir pasal je sis kalau macam bila kita dah ye akan jafi mimpi tu memang macam sis cuba fikir lain selain baby tu juga boleh minpi

Semoga dilindungi Allah swt .. orang tua kata kalau mimpi mcm tu bahaya .. jangan difikirkan sangat ye sis mimpi tu ..

5y trước

Org ckp kl mimpi mcm tu tandanya ada jin yg nk dtg mengganggu..wallahualam..sbgai lgkh berjaga2 sblm tidur bykkan baca doa pendinding..ayat kursi..3 qul..

Mgkin sebb sis terlalu exited ni tu terbawa mimpi begitu banyak kan berdoa ye moga dilindungi dan dimudahkan

5y trước

😉😊

Sy pn bulan 2 taun depan jg due...x sangka tgl Brpa minggu ja laa lgi mnunggu..😍

Sy pon 2 hari ni ade mimpi3 mcm tu sis 😣

eksaited sgt kot sis ..doakan yg baik2

semoga puan di lindungi selalu