DUE BULAN 9

Due bulan depan (9) dah ada yg dah bersalin ke? 😘😘 semakin dekat ni semakin berdebar2 pulak kan🤭

49 Các câu trả lời

Saya 20/9. Setakat ni mmg sakit kemaluan je rasa ngilu sgt bila dok berjalan.. semoga semua dipermudahkan urusan. 🤰🏻

4y trước

sama sis sy pon 20.9...sakit,ngilu smua ada kt bwah,nk pkai sluar pon susah..

sy due hari malaysia 16.9..tp klu ikut ank2 sblm ni awal 2 mggu..tak sabar nk jmpa bby tp berdebar pn sama byk gk .haha

4y trước

kan..makin dekat due makin berdebar plak. tggu next week skang 36w..nk tau berat bby brapa kg. moga Allah permudahkan urusan kita semua..aamiin.

27/9...uri kt bawah..next week jmp pakar o&g..doakan sy moga dipermudahkn urusan..hrp2 uri naik

16/9.. stakat ni byk braxton hicks.da stat nebes & asyik terfikir mcm mnala dlm LR nanti.hehe..

sy 17sept tp kne jumpe pakar dlu nexweek sbb elective czer dan ade gdm..kmungkinan bsr bsalin awl..huu

4y trước

smela 17hb hehe

Saya due date 24/8 ni. Rasa nervous lebih sudah sebab first baby 😌 doakan saya yer

4y trước

wahh baby first mesti teruja kan.. dah siap ke persediaan nak sambut baby? semoga dipermudahkan segala urusan

sy 36w baby 2.68 kg dah. dah ada rasa mcm nak bersalin moga dipermudhkan. due patut sept juga hehe

4y trước

semoga dipermudahkan ya😘

Saya 16/9 😚 husband balik 11/9 dari sarawak. Harap2 husband ada masa deliver nanti 😊

due 15/9 kalo ikut apps ni.. anak2 yg lepas awal 2 minggu. kot2 kena hari merdeka ok kot. 🤭

4y trước

Samala, due sama, rasa mcm bby nk kluar hujung ogos ni

Sy due 14/9 brdebar tu ada, sedih ada , sbab suami tak bleh tman dlm LB.. 😭😭😭