due dah dekat tapi takde tanda lagi

siapa due 9/9 tapi belum bersalin? risauu lagi seminggu je ni tapi takde tanda tanda lagi 😭🥹#firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

8 Các câu trả lời

due saya 3/9 tapi tak bersalin lagi..doc suruh serah diri 9/9 untuk induce😔😔...doakan saya ye supaya bersalin tanpa di induce takut laaaa hmmmm....

10mo trước

kita sama sis due date 3/9 ,serah diri 9/9 .. hari2 pujuk baby keluar 😔

due 8/9 xde tanda lg,, tpi rasa sakit dh kt punggung klau baby mngeras,,8/9 dh kne serah diri

10mo trước

saya dah selamat bersalin dah semalam,xsempat date 8/9,, harini dah discharge

saya due 8/9 alhamdulillah bersalin 1/9 lepas. insyaAllah smga dipermudahkan urusan sis ya.

masih menanti jg due 10/9..semoga dipermudahkan urusan dan baby keluar sebelum due.

Saya due 8/9 , hari jumaat ni serah diri dah 🥰

saya sama due 9/9,, baby belum keluar lagi 😊

Banyakkan makan kurma secara ganjil inshaallah

sama la kite due 10/9 belum ranak ranak lagik.