DUE BULAN 9

Due bulan depan (9) dah ada yg dah bersalin ke? 😘😘 semakin dekat ni semakin berdebar2 pulak kan🤭

49 Các câu trả lời

Edd 6.9.. Mmg berdebar sangat, baby first. Doakan semua selamat ye muumies

4y trước

kan.. semakin dekat semakin berdebar.. pikir contraction 🤭

Sy due 29/9...smlm scan 33w...baby songsang. Hope 36w nanti die sempat pusing..😁

4y trước

Sama due lh

Sy 10/9 tp doc suruh bersalin awal msa 38w.. Sbb tiba2 tekanan darah jadi tinggi.

4y trước

Due date kita sama 10/9, tp sy dh kena operate next week. Bekas ceaser yg sblm ni dh nipis.

🙋‍♀️..due 18.9.2020..tp dah keluar awl sgt 18.7.2020😅😅😂

4y trước

Aamiin..terima kasih😊😊

Saya 19/9 😘😘 Makin lama makin dekat berdebar rasanya😁😁

due date 21/9..ayah nye 18/9... 😁 mmg rasa brdebar2...

4y trước

keluar sama date dgn ayahnya boleh sambut sekali ye🥰.. semoga dipermudahkan segala urusan ya🥰

13.09. Berdebar2 tapi rasa happy dan tak sabar jumpa baby...

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Aamiin

sy buln 10 . lama lg. hehe smoga d prmudhkn awak

23/9 🙊 berdebar rasanyaaa 😂😂😂