minyak selusuh or air selusuh dan minyak kelapa dara

Due bnde nie wajib ke utk proses mudah bersalin?? Pening sy...asal pegi jmpa saudara msty tnye due bnde nie...klu xambil xpe ke...ad yg ckp kne...ad yg ckp nty pyh bersalin klu minum air selusuh...adoiiiii

16 Các câu trả lời

x wajib pun.. doktor ngn nurse pun marah klu amik..cuba tgk post dr.imelda pasal selusuh2 ni..klu air bacaan doa tu boleh je minum..

4 kali bersalin..x pernah minum air selusuh..cuma amalkan doa2 je..insyaallah..dipermudahkan semua urusan kita

Tak perlu pun.. Sy org cakap mcm tu sy iyakan saja.. Kita buat ka xbuat ka org bukan tau.

Tak perlu.. banyakkan baca doa Nabi Yunus & beribadat.

Terima kasih atas pndangan...

Loklop