Pregnant 33 week

Due awal december, ada mommy yang dah ready baju baby dan barang2 nak bawa ke hospital, boleh ke ya basuh baju dekat rumah, keringkan baju tuala bedung barang2 lain baby sarung kaki tangan semua dkt dobi, kitanya duduk apartment, limit sikit part2 nak kering baju dgn cuaca sekarang lagi, boleh bagi pendapat mommies ❤️

2 Các câu trả lời

bole sis. kakak sy basuh baju baby dekat dobi je..siap org dobi lipat kan. sng pack dlm bag terus

boleh sis. dah boleh ready semua barang barang baby dah. tak lama dah tu