Alhamdulillah dah bersalin

Due 21/10 tapi 17/10 saya ada turun air sikit dan kebetulan saya ada check up kk haritu. So saya inform doktor, terus doktor check bukaan dan bawa naik ambulans utk ke hospital. 17/10 admitted with mild contraction sebab dah kena jolok kan. Alhamdulillah harini 18/10 jam 10.44 malam dah bersalin secara normal.

1 Trả lời

alhamdulillah.. sy due 22.10...masih xda contraction kuat or tanda2 trun air.. tp bukaan dah ada 1cm last check ahad hari tu ..21haribulan pagi ni nak kena admit ward dah.. doakn urusan persalinan saya di permudahkan ya..

2y trước

tq