10 minggu kantung masih kososng😭

Tadi buat check up...doktor scan..tapi hanya nampak kantung...teda baby...doktor kata mungkin false pregnant ka apa...doktor bagi sebulan lagi utk scan kalau tak nampak juga...kena cuci..tapi saya susah hati dan rasa sedih😭

2 Các câu trả lời

cycle period normal atau tak teratur ya ? kalau tak teratur, mention pada doktor ya 🤗 masa scan awal pregnancy, make sure pundi kencing full untuk mudah detect kantung / janin 🤗

2y trước

stay positive ya 🤗 insha'Allah takde pape. kalau belum rezeki kalini, Insha'Allah ada rezeki anak kedepan 🤗 moga dipermudahkan urusan sis ya 🤗 saya masa first haritu, saya tggu dia turun sendiri walaupun doktor sarankan cuci

jgn sedih² sekiranya rezeki awk tuhan dah tetapkan. in sya Allah ada.