12week

Dri mula petnen smpai 12week dok gatal perut,ada x yg mcm sy??mcm mane y nk bg hilang gatal??

2 Các câu trả lời

normal sis..bila preggy ada je gatal2 bhgn badan,perut,hidung tersumbat,selesema..klau sy gatal kt perut garu manja2 je la.😁

5y trước

Hehe gatal kt tmpt lain xpe lg,kt perot ni xtau nk ckp mcm ne😅habis la perot nti bjalur2 kesan garu😂

aah betul saya pun duk gatal. padahal belum besar lagi perut. ni nanti besar tak tau la risau juga stretch mark.

5y trước

Kn adoi la,slalu perot da boyot bwu gatl,ni awal2 petnen da gatal😅😅