Pergi klinik buat pregnant test positif. Scan dr ckp belum nmpak apa ii sbb awal kandungan bru 1 bln

Dr sruh dtg balik klinik lpas 2 minggu, tapi hrini test naik 1 line , tpi sbelum sy scan kt klinik tu sy ada makan folid acid adakah sbb sy makan folid acid tu yg pregnant test naik 2 line? Tpi perut saya asyik mengeras dan sakit. Skrang apa yg patut sy buat? #pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

Masa test 1st time tu dh delay period ke?

2y trước

Cuba awk test pkai clearblue digital. Buat awal pagi.