esok buat D&C,Takde rezeki 8weeks?

Dr esok nk buat D&C sebab scan kali ke3 kandungan dah masuk 8weeks masih kantung kosong air ketuban yg makin membesar.Janin di dlm tak terbentuk,abnormal shape,takde rupa janin pun.Redha dgn ujianNya.semoga diberikan kekuatan & rezeki yg lebih baik di masa hadapan?

9 Các câu trả lời

Td pun br pg scan, doc ckp baby x sama dgn usia kdgn.. Suppose to be 8 weeks tp nampak kecik je, ikt usia kantung 8 weeks. . Sy spotting in off.. Doc ckp ade jangkitan.. 50/50 katenye... Dia bg 2 weeks n dtg scan semula... Semoga sis kuat ye..

Awl lgi tu sis . Ada org 12week baru nmpk jelas . slgi xde bleeding tngu lah 2mingu lgi smoga Ada keajaiban 😊 sis strong

5y trước

Tak dpt diselamatkan sbb dah bleeding

Takziah sis. Kuatkan semangat ye. InsyaAllah, semoga dikurniakan zuriat yang sihat dan sempurna akan datang.

5y trước

Aamiin,In Sya Allah,tq Nadia

Untng da scan. Sy buat bku mngu ke9. Skrg da 13 mnggu xscan lg

5y trước

Pg swasta la ya.. Dari 5 weeks mrk dh blh kesan kantung..

Sy sis 8 mingu blm. Npk bby 11 mgu bru npk

Sy scan 8 minggu pn nmpk kantung je..

InsyaAllah.. amin..

Da bleeding ke sis

5y trước

Tak pa sis... rezeki kn tba jg, sabarlaa sy pun da 3x gugur sblm nie

Samala sis.. Saya dah 11 weeks then ggur.. Sbb kantung kosong.. Akhrnya kntung kuar sndr masa d hosptal..