Antenatal review

Dr cakap kepala da turun, tapi belum engage, so dia tanya mau try normal..Kalau ada can, sa mau juga try sa bilang..Tapi sa nobos pula, sebab x pengalaman bersalin normal..Yg first baby sa, sa bersalin emergency caesar.. Mamy’s semua ada tip ka untuk bersalin normal ☺️ Thank you ♥️

2 Các câu trả lời

Cba sja sis . Kwn sa dlu . 1st caesr 2nd vcuum 3rd normal .. klo org lain blh sis pn boleh juga normal .. sis tgk googgle n dgr arahn dktor mcm mna nk buat .

5y trước

Akan sa cuba sis..Hopefully dpermudahkan..♥️

Bolee bah tu sis..inshaallah d permudahkan semua..

5y trước

Ok chayo !! Tq sis..♥️